sunnuntai 5. elokuuta 2012

Elokuu Pauliinalla helmihommia

Elokuussa kokoonnuimme Pauliinan ja Ossin uudessa kodissa. Suurimmalle osalle vierailu järvinäköalalliseen kattohuoneistoon oli ensimmäinen laatuaan, joten mukana vietiin lahjuksia uuteen tupaan, ja KYLLÄ, lauloimme myös perinteisen tupaantuliaislaulun.
Asuntokierroksen jälkeen asetuimme länsisiiven ruokasalin pyöreän pöydän ääreen lajittelemaan jalokiviämme puettavampaan muotoon. Eli siis ryhdyimme kokoamaan kaulakoruja. Annis ja Sofia toimivat tämän tapaamisen koordinaattoreina, ja olivat käyneet etukäteen ostamassa suvun leideille toivotun värisiä helmiä korujen tekoa varten. Vanhoina helmiharrastajina heiltä löytyivät myös muut tarvittavat työkalut ja apuvälineet. Maallikkoa ihan pyörrytti pakkien keskellä, kun korut kuitenkin ovat melko pieniä.

Valittu korumalli oli todella kaunis ja yksinkertainen, mutta petollisen työläs! Kyllä siinä sai pikku lukkoja litistellä ihan mielin määrin. Lukoista puheenollen, korujen lukot olivat erityisihanat sydämen muotoiset suloisuudet, eikä mitkä tahansa pyörylät!
Kaulakoruja tekivät Pauliina, Jupu, Sofia, Satu, Annis ja Hinni. Päivi ja Erja koristelivat korurasioitaan, tai ainakin Swarovski-kristallein tuunasivat joitain purnukoita kauniiksi kuin korut!
Hyvillä mielin sai taas tästäkin tapaamisesta lähteä kotiin, kun tiesi lisänneensä maailman kauneuden määrää ainakin yhden onnistuneen korun verran!

Korukinkereiden ohella kahviteltiin ja teetiteltiin mustikkapiirakan ja porkkanakakun kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei ja kiitos jos meitä pikku(miksei suuremmalla) viestillä muistaisisit :)