sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kesäkuu

 KESÄKUUN KERTA KÄSSYISSÄ

Kesäkuun suvunnaisten perinteinen käsityöilta vietettiin Sadun aka anoppini luona keskustorin residenssissä. Teemana oli tehdä illan emännän ohjeistukselle suloisia virkattuja perhosia.
Kun langat oli valittu käytiin hommiin. Minä päätin tehdä jättiperhosen kummitytölleni Rinjalle ja valitsin mahdollisimman kimaltelevat langat. Myös Jupu ryhtyi virkkaus puuhiin. Sofia virkkasi kukkasia Sadun kukkienvirkkuu-kirjasta.
Paikalla oli myös Hinni sekä Nemo vaikka ei suvun nainen olekkaan alle vuoden vanhoille suvun herroille on kuitenkin aiemmin annettu lupa ottaa osaa käsityöiltoihimme. Myös Erja oli paikalla. Illan emäntä Satu pääsi myös virkkaustouhuihin ja sai kun saikin virkattua Erjalle perhosen. Tämä on siis ihmeellistä ainoastaan siksi että koska minä olin paikalla ja minun viime virkkuukerrasta oli arviolta noin 12 vuotta aikaa olisi siis voinut kuvitella että Satu ei ehtisi muuta tehdä kuin opastaa miniäänsä ja setviä työtäni Joko minä tai anoppini ehkä kuitenkin olemme virkkausneroja sillä molemmat saimme perhoset valmiiksi, Satu minun jatkuvista kyselyistä siis huolimatta.
Tarjolla oli marinoituja kasviksia, patonkia ja levitteitä, sekö Yrjölän tilan mansikoita sekä vaniljajäätelöä! NAM!
Allekirjoittaneelle tämä käsityö ilta oli 4 osallistuminen mutta kaikenkaikkiaan kyseessä taisi olla hmm.. olisiko ollut 24. suvunnaisten perinteinen käsityöilta. Toivottavasti allekirjoittanut pääsee taas pian osallistumaan niin hauskaa oli jälleen!

terveisin Irina aka the virkkausnero(ko?)

ai joo ja olihan Leokin mukana mukana suotakoon se tämän kerran vielä kun mittariin oli tullut vuosi täyteen 10 päivää aikaisemmin.
Alustavasti mietittiin että vieläkin siirrettäisiin helmihommia, meille ois tarjottu tiffanytöitä ja sorvausta eri kerroilla siis, paikkana Vatsiainen Seppo-sedän verstas. Tiffanytöitä opettas Hilkka-täti ja sorvausta Seppo-setä. Kokopäivän retkiä tiedossa, grillaust ja zillaust :D

1 kommentti:

Hei ja kiitos jos meitä pikku(miksei suuremmalla) viestillä muistaisisit :)