keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

17.4. Suvun Naiset pönttöilee


Oli synkkä ja myrskyinen päivä, mutta suvun naiset uhmasivat tuulta ja lumisadetta urheasti, sillä täytyihän Henry ja Hannah Fordin, sekä Berthan ja Tobyn sekä muiden pikku tipusten saada omat pienet rakkaat pesäpönttöset.Apumiehille Makelle ja Christerille antaa tässä vaiheessa kiitokset, sillä hommahan lähti etenemään hyvää vauhtia. Päivi ja Erja eivät uskaltaneet kiljua "En mä osaa!!" mutta saatoimme pientä kuiskutusta kuulla, lienevätkö ne pikku lintuset jotain tämän suuntaista laulaneet..Sirkkeli lauloi ja porakone vihelsi, vasarat paukkuivat ja suvun naiset lauloivat (Christer kuunteli hämmästyen???!?!?!?!). Mutta niin ne pönttöset vaan rakentuivat kirvesmiehen tyttärien sekä tyttären tyttärien näppärissä pikku sormissa, oi kyllä pikku lintusten kelepaa!Kotiensa julkisivuihin linnut saivat erilaisia koristuksia; kaarnasydämiä, ovikylttejä, pitsinauhoja sekä vanhoja sarananosia..Makkara paistui grillissä ja kuuma kaakaokin maistui erittäin hyvälle pitkästä aikaa (lue ilman rommia).

Paikalle pääsivät pönttöileen Päivi ja Erja, Satu ja Christer, Jupu ja Make, Sofia ja Lotta ja kannustusjoukoissa Tatu. Madde ei tullut, koska ei pidä pöntöistä, mitä sillä sitten tarkoittaneekaan..?!?!

Ai niin ja kukkiakin löytyi, sinivuokkoja ja noita toisia mitä en nyt muista, mut siis vau!Oli ihana ilta, kiitos taas naiset!

T. Satu, Lotta, Jupu sekä SofiaErja ehdotti, että toukokuun kässät olis heillä maanantaina 7.5. klo 18. Erjan Jaana-miniä ohjais meitä massatöiden tekemisessä (vois tehdä kuulemma vaikka pienen peilin) ja myöskin vihkonsidontaa olisi luvassa. Jaana hommaa aineet eli olis kiva jos ilmoiteltaisiin montako naista olisi tulossa (siis joskus lähempänä).

2 kommenttia:

 1. Kiitos Sofialle taas kirjoituksesta ja kuvista!
  Oli kiva ilta, nyt vaan odotellaan Henryä ja Hannahia..

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja tosi, tosi hauskaa tekstiä, niinkuin itse tekeminenkin. Jaa, että supistiin, pöntön sisustusta suunniteltiin Erjan kaa.
  Mutta kyllä kannatti uhmata tuulta ja tuiskua, pöntöt ovat aina pönttöjä...
  ps ns Ano Nyymi on taas Päivi

  VastaaPoista

Hei ja kiitos jos meitä pikku(miksei suuremmalla) viestillä muistaisisit :)