torstai 1. maaliskuuta 2012

maaliskuun kässät Sofialla 17.3. klo 15 ->, jotain pääsiäisteemaa luvassa..

Maaliskuun kässyt olivat siis Sofialla. Monia pääsiäis ideoita oli etukäteen mietitty, mutta päädyttiin lopulta munien koristeluun decoupage tekniikalla.


Paikalle saapuivat Päivi, Jupu, Erja, Annis, Hannis ja Satu. Lotta tuli sitten hieman myöhemmin kuulemma sopivasti ruoka-aikaan. Mukana olivat myös, Tommi, Aatu, Aaro ja Aino. Venla ja Mikkokin olivat aluksi, mutta lähtivät sitten hetken päästä Mikon vanhemmille. Heli piipahti myös käymään ja ehti tehdä itselleen munankin.
Sofia oli valmiiksi puhaltanut munia tyhjiksi ja hankkinut tarvikkeita. Myös Jupu, Satu ja Erja toivat lisää tarvikkeita. Sitten vain tekemään! Tämä oli onneksi aika helppo ja kiva askartelu ja kaikki pääsivätkin nopeasti vauhtiin ja munia syntyi paljon ja niistä tuli todella hienoja!


Ruokana oli sitten sattuneesta syystä uunissa valmistettua munakasta, joka oli tosi hyvää ja jälkkäriksi saatiin mutakakkua ja kuivakakkua.
Kaiken kaikkiaan siis kivat kässyt taas!

- Annis-
(Touhua taisi olla niin paljon että kuvaaja ei saanut työn touhuista kuvia, mutta touhua siis oli)

1 kommentti:

  1. IHANAT naiset pääsiäismunien äärellä. Kauniita pääsiäiskoristeita tuli tehtyä ja jo nämä hemaisevat kuvat kertovat, kuinka kauniita.
    Ihann, me suvun naiset, ihanaa!
    ps tää niinku anonyyymi on Päivi

    VastaaPoista

Hei ja kiitos jos meitä pikku(miksei suuremmalla) viestillä muistaisisit :)