keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Skräppäystä Kangasalla 23.3. klo 17 ->

Hinta 8e/ ensimmäinen sivu ja tarvikkeet + ohjaus. Mahdollisuus ostaa lisää materiaaleja!

Kokoonnuttiin siis Kangasalle skräppäämän. Kaikki olivat niin työntouhussa, että vaikka tavallinen puheensorina kuuluikin, ei kukaan tainnut oikeasti kuunnelle ketään, kun ei kerennyt :D
Papereita oli hienoja ja koko aika olisi mennyt koristeiden katsomisessa, joten meikäläinen ainakin valitsi ensin parhaat paperit ja sitten parhaista kuvista parhaiten papereihin sopivat kuvat ja sitten papereiden sommittelua ja tekstin miettiminen (ne leimailin vasta kotona, mutta mietin paikat toki jo valmiiksi). Sitten mietin "lisähärpäkkeet" (kukat ja perhoset jne) ja liimailin ne niillä räkäklimpeillä paikoilleen :) ja johan pysyivät!
Laitetaan vielä erityismaininta Erjan loistoskräpeille, vaatimattomana meinasi, ettei ole hänen hommaansa, mutta hienot taideteokset niistäkin näpeistä syntyi!
Erja oli loihtinut myös maukkaat pullat kuulemma, mä unohin mennä pullaileen kun skäppi lähti niin luistaan ettei kerennyt.

Paikalle pääsivät Satu ja Annis, Jaana ja Hinni, Päivi ja Erja ja Jupu ja meikäläinen Sofia.

(kuvia kräppäyksistä voi laittaa (lue: pitää laittaa!) Sofian sähköpostiin, niin saadaan tännekkin niitä, osoite on muodossa etunimi.sukunimi@gmail.com, jos jollain ei sitä vielä ole)

1 kommentti:

Hei ja kiitos jos meitä pikku(miksei suuremmalla) viestillä muistaisisit :)