keskiviikko 15. syyskuuta 2010

7. kerta jo perinteisessä suvun naisten käsityöillassa

31.8.2010 Suvun naiset kokoontuivat yhteisen harrastuksen pariin Erjalla, mehutellen.

Mehun juonnin lisäksi omia kädentaitojaan olivat harjoittamassa Erjan lisäksi Päivi, Jaana, Satu, Jupu, Hinni, Annis ja Sofia.
Päivi, Hinni ja Jupu kutoivat edelleen vauvan sukkia, Sofian pinkin huivin palat todistettavasti otettiin esiin laukusta :) Anniksella oli meneillään sinisen hihattimen pitkä suora, ja voiton vei Jaana, joka teki kaksinkertaista käsityötä (käsillään ja käsilleen!) viilaamalla kynsiään.

Tarjottavien suhteen Erja pisti taas parastaan. Tarjolla oli mehua ja kahta lajia suolaisia piirakoita sekä mustikkapiirakkaa. Ja mehua :)
Erjan mehu on kyllä erihyvää!

Käsitöiden päälle läsnäolleet saivat vielä pussit mukaan ja kotiin lähdettiin Kyöstilän omenapuiden kautta. Nam!


J.K. Aatu ja Tommi tulivat hakemaan Tampereelle menijöita kotiin jolloin Aatu koki riemun hetkiä taskulampun kanssa portaikossa, ja ajeli Jupun kanssa paloautolla keskellä olohuoneen lattiaa. On se melkoinen tuo suvun pikku-mieskin!

1 kommentti:

  1. Oli melkein kun oikeissa omenavarkaissa... Nykyaikana vaan omistaja tajoaa muovikassin ja taskulampulla valoa, että näkee paremmin valita. Kuuluisaan ennenvanhaan tartti pimeessä ottaa mitä käteen sattu ja taskuihin ja pusakan sisälle mahtu. "Oi niitä aikoja..."

    VastaaPoista

Hei ja kiitos jos meitä pikku(miksei suuremmalla) viestillä muistaisisit :)