torstai 30. huhtikuuta 2015

60 + 1 leiri Salmelassa

Kymppileiri vähän myöhästyi mutta tuollakos väliä. 60 kertaa!!! Ilman että yksikään kuukausi on jäänyt välistä!!! Kyllä tätä kerhotoimintaa kannattaa jo leirillä juhlistaa.

Leiri alkoi, niinkuin leirit yleensä, kuohuviinillä ja perinteisellä TERVETULOA-laululla perjantai-iltana, mutta käsityöväki oli tervetullutta ja myös osittain noudatti kutsua, jo aikaisin iltapäivällä. Leirillä ei ollut yhteistä teemaa, paitsi ristiäismekkoalbumin skräppäys, jonne kaikki tekivät omistaan sivut. Päivin sivut myös muista Itävallassa ko. mekoissa kastetuista olivatkin jo valmiit, ja Hinnin sivut hänestä itsestään ja O:sta lisätään kirjaan joskus(tm).

Ilman teemaakiin kaikkien kädet pysyivät kiireisinä. Erjan sämpylänleivontapöytäkin siirrettiin tuvan puolelle muun kerhon yhteyteen. Tuvassa melutaso oli sellainen, että hennommilla seinillä pikkulintujen pesintä olisi voinut häiriintyä.
Linnuista puheenollen, Erja oli kotonaan bongannut Järri peippoja, joiden etäistäkin etäisemmät sukulaiset Jurri Peikot pesivät leirinajan rantasaunalla.

Lauantaina väki senkuin lisääntyi. Siis tuli lisää paikalle. Lisääntymispuuhiin ei ryhdytty. Minun tietääkseni.

Hinni ja Sofia perustivat väliaikaisen sivuleirin Kivitielle Mikon yöunien ajaksi, ja saumurit suhisivat!

Lauantai-iltana saunottiin ja tehtiin käsihoidot Anniksen opastuksella rantasaunalla.

Sunnuntaina väki väheni jo aikaisin. Tuvan kaaos saatiin taltutettua (vasta) kun kaikki keräsivät työnsä pois.

Leirillä aikatauluihinsa sopivan ajan viettivät, Jupu, Satu, Erja, Päivi, Hannis, Annis, Sofia, Irina ja Hinni ja jo edellä mainitut Peikot. Upeita ja kauniita käsitöitä valmistui monenmoisia ja erilaisia, joita sen tarkemmin erittelemättä pääsee ihailemaan kuvista -joskus(tm).

2 kommenttia:

Hei ja kiitos jos meitä pikku(miksei suuremmalla) viestillä muistaisisit :)