tiistai 1. heinäkuuta 2014

Heinäkuussa Hanniksella(-ko-kä-kö...)

Kerta nro 52.

Hanniksella tavattiin jo viiden aikaan, oli kyllä kiva juttu nähdä hieman aiemmin ja sitten pääsee vielä aika ajoissa kotiinkin. Ja vielä mitä :D Elikä siis, hauskaa taas oli!Me leimailtiin. Satu eli Christeri hommas jotain eniten leimasinmustetta, joka sitten pysyy kivessä, puussa, lasissa, kaakelissa ynnämuissa vaikka pihaalla sateessa, kokeiltukkin kuulemma nyt näitä leimailuita ja hyvin pysy. Sitten me vähän maalattiin kalikoita spraylla tai sitten ei ja vähän hiottiin tai sit ei ja Eno oli keksinyt Erjalle hyvän idiksen, meinaan kaakelit joihin leimata, mäkin sain yhen <3 huippuidis="" nbsp="" p="">


 Tässä tulee kalenteria, ei tartte kääntää kovin usein, kun siinä on Kevät, kesä, syksy ja talvi :)


Mä leimasin tälläsen pikku palkin meiän etupihan rappusille, muistuttaan että niinpä. Nauti joka hetkestä koska joka hetki on sitä sun elämää ja hetkistä kandee nauttii. 


Sit mä leimasin sen viel laatallekki ku on nii ihana ja tärkee teksti


Sitten me leimailtiin vähä kirjaimia ja koukeroita ja kissoja ja lintuja ja vaikkamitä, ja hurjan kivaa hommaa oli.

Hanniksen PerstuntumaMustikkapiirakka maistui hyvälle, onneksi(ko) kertoi leivontamenetelmistään vasta kun herkkua oli jo maistanut...Mutta se siitä..
Niin siinä kävi sitten, että mä vielä kovasti leimailin ja muut keräs jo teoksensa poies, joten tässä nyt vaa osasta kuva minkä kerkesin nappaseen..Paikalla myös Anniksen joukot jotka imaisivat hänet sisälle ja kun hänet saatiin ulkoistettua, hän helmityömäili. Hienoja hommia nekin :)

Semmotteisia tee Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei ja kiitos jos meitä pikku(miksei suuremmalla) viestillä muistaisisit :)