keskiviikko 11. tammikuuta 2012

25.Tammikuuta 2012 PaussiPaikalla Hämeenkyrössä

MäMäMä ehin kirjottaan! Alan siis käymään ihan ylikierroksilla, kun vain mietinkin tuota ihanaa iltaa! :D

Meillä oli veivejä kaksin kappalein ja stansseja ja Satun uusi herkullinen sydänrasia-stanssi pääsikin kovalle koetukselle, kun sukumme naiset pääsivät veivaileen (+Aatu auttoi reippaasti veivailuissa).

Mukana oli papereita ja kun sai valittua ihanan, saattoi aloittaa veivaamisen. Ensin pohdittiin mitenkä päin ne paperit laitetaan ja sitten pyör'pyör, paperi veivattiin ja rasian palaset oli valmiina. Sitten rasiat koottiin, liimattiin ja koristeltiin ja niistä tuli todella kauniita!
On hauska katsella kuinka erilaisia juttuja ja ratkaisuita eri ihmiset tekevät, kuinka papereista ja perhosista saakaan niin persoonallisia :)

Aino ja Aatu askartelivat reippaasti, vaikka myöhemmin selvisi, että Ainolla oli korvatulehdus ja se vähän vaivasi :/ Aaro oli kiltisti ja rauhallisesti mukana ja Annis sai askarrella aika rauhassa, kun Tommi piti pikkujäbästä huolta.
Hanniksella on niin ihana masu ja hän sai aikaa ihanat rasiat myöskin, Heikkikin oli mukana.
Päivi ja Erja koristelivat rasiansa perhosilla, ja heidät toi Eno, joka kävi myöskin tutustumassa suvunnaistenkäsityöiltaan, eikä näyttänyt edes kovin kauhistuneelta :D
Satu oli tuonut kasan ihania kässätarvikkeita ja muutenkin järjesti stanssit ja paikan, iso kiitos siis hänelle :) (Hän kerkes myös skräppään)
Lotta pyöräytti parit taidonnäytteet myös, Jupukin oli ahkera ja meikäkin vääns muutaman rasian.. Huh. Toivottavasti kaikki tuli nyt mainittua.

Kiitos kaikille tosi kivasta illasta,
Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei ja kiitos jos meitä pikku(miksei suuremmalla) viestillä muistaisisit :)